Video

Video

Waarom is een video naast je foto’s een belangrijke toevoeging tot het werven van nieuwe klanten? Een boodschap via beeld, geluid en tekst wordt beter onthouden dan alleen via tekst. Hierdoor krijgen consumenten een betere merkbeleving en schept een filmpje vaak meer vertrouwen dan alleen een tekstbericht. Samen kunnen we van de video een ware eyecatcher maken waarin we jullie verhaal gaan vertellen. Daarnaast ook ondertiteling nodig? Geen probleem!


Ondertiteling

Zoals eerder genoemd is er ook de mogelijkheid om ondertiteling onder je video te plaatsten. Aan de hand van de geldende richtlijnen kan dit van begin tot eind in de video geproduceerd worden. Hierdoor wordt een video voor een breed publiek toegankelijk. Al helemaal in deze tijd waarin een video vaak zonder geluid wordt geconsumeerd.


Advies nodig?

Heb je een goed idee, maar weet je nog niet helemaal hoe je dit in beeld wil brengen? Ook daar kan ik jouw bij helpen! Samen gaan we naar je idee kijken en sparren we over wat jij graag wil laten zien en welke boodschap jij wil overbrengen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik in veel sectoren diverse opdrachten uitgevoerd. Hierbij komt advies natuurlijk op de eerste plaats, want je wilt wel jouw boodschap goed overbrengen en het gewenste publiek aantrekken. Daarna kunnen we jouw idee in beeld gaan brengen! Enthousiast geworden? Stuur mij dan een berichtje en ik neem contact met je op!